• Home
  • Eltra

Eltra

 

Sinds onze oprichting in 1954 is Eltra uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en verlichting naar DHZ-retailers. Elke dag leveren wij vanuit ons logistiek centrum in het Oost-Vlaamse Temse een breed assortiment producten aan meer dan 1000 DIY-winkels in de Benelux en de rest van Europa.

Om onze klanten een totaaloplossing aan te bieden, vullen we onze indrukwekkende collectie A-merken aan met onze eigen kwaliteitsmerken Profile en Prolight. Met deze combinatie garanderen we dat de rayons van onze klanten optimaal gevuld zijn met op elkaar afgestemde A- en B-merken.

Bovendien verzorgen we al jaren de private label collecties van enkele vooraanstaande retailers. Ook klanten die hun aanbod van A-merken liever aanvullen met hun eigen huismerk kunnen bij ons dus op beide oren slapen!

Sinds 1995 maakt Eltra deel uit van de Franse Sonepar groep, de wereldwijde marktleider in elektrisch installatiemateriaal. Met meer dan 44000 werknemers in 65 landen op 5 continenten, was de groep in 2017 goed voor een omzet van maar liefst 21,6 miljard euro.

Meer dan 60 jaar expertise en sectorervaring, gekoppeld aan de stabiele basis als dochteronderneming van Sonepar, maken van Eltra de ideale partner voor zowel grote als kleine doe-het-zelfretailers.

Benieuwd om te zien hoe onze teams dagelijks werken?
Een kijkje in ons magazijn nemen? Of kennis maken met de verschillende afdelingen binnen Eltra?

Dat kan in onze bedrijfsfilm hieronder! Veel kijkplezier!