• Home
 • Jobs bij Eltra

Jobs bij Eltra

Als marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en verlichting voor doe-het-zelfzaken, is Eltra regelmatig op zoek naar gedreven medewerkers die ons versterken, van magazijn tot distributie en administratie.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

04/2020- HR Manager

FUNCTIE

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, coördineren en uitvoeren van uiteenlopende activiteiten binnen Human Resources. Je draagt bij tot de realisatie van de HR-doelstellingen. De volgende taken zijn de kern van deze functie:

- Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers, managers en directie inzake personeelszaken en staat in voor het dagdagelijkse beheer van de activiteiten, eventueel in samenwerking met externe partners.
- Je initieert en implementeert projecten (bv. Ziekteverzuim, Competentie management, Sociale verkiezingen…)  binnen Human Resources en dit in overeenstemming met de behoeften en/of noden van de business.
- Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van HR Key Performance Indicators. U helpt hen bij het verzamelen van informatie over competentiemanagement, personeelsplanning, performance management, arbeidsrelaties, individual case management, diversiteit, ...
- Je staat in voor de rekrutering en selectie, gaande van het opmaken van vacatureteksten, screenen van CV’s, communicatie partners, interviews met sollicitanten, het geven van selectieadviezen aan het management en het bespreken van de arbeidsvoorwaarden.
- Je onderhoudt contact met verschillende rekruteringspartners en bouwt zo aan een sterke lange termijn relatie.
- Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken, opvolgen en verzorgen van opleidingsprogramma’s afgestemd op de behoeften van de verschillende doelgroepen – van operationeel (registratie, subsidies…) tot strategisch.
- Je volgt op en ondersteunt de manager in, de performance van de medewerkers aan de hand van de jaarlijkse performance review, talent review, aan/afwezigheid, persoonlijk ontwikkelingsplan, …
- Je onderhoudt (in) formele contacten met diverse syndicale overlegorganen, alsook zetel je in het CPBW
- Je bent verantwoordelijk voor de correcte loonadministratie en de juiste opvolging van het tijdsregistratiesysteem (Pro-time). In samenwerking met het sociaal secretariaat zorg je voor de maandelijkse afsluiting en controle van de lonen. Opvolging van de sociale documenten valt ook onder je verantwoordelijkheid.
- Je doet het volledige beheer van de personeelsadministratie voor bedienden en arbeiders (opvolgen van verlofaanvragen, ziekte, tijdskrediet, zwangerschap- en ouderschapsverlof, …), personeelsgeboden verzekeringen en car policy. Alsook onderhoud en optimaliseer je de personeelsbeheersystemen.
- Je fungeert als expert en aanspreekpunt wat sociaaljuridische aspecten van personeelsbeleid betreft en formuleert adviezen op dit vlak, Cao’s, warrantenplan, policies, … Alsook sta je in voor het bewaken van de HR policies in de organisatie.
- Je volgt de HR op in onze vennootschap Elar BV (3 medewerkers) te Nederland.
- Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

We hebben een Match als:

 • Je relevante werkervaring hebt in een gelijkaardige functie
 • Je bij voorkeur een bachelor in een Bedrijfseconomische of HR-georiënteerde richting bezit
 • Je affiniteit hebt met Compensation & Benefits, Payroll (E-Blox Kennis is een stroef) en soft HR
 • Je discreet kunt omgaan met vertrouwelijke informatie en dossiers
 • Je getuigt van een empathisch vermogen en voeling hebt met arbeiders en bedienden
 • Je punctueel en gestructureerd bent
 • Je overtuigend kan argumenteren waardoor je impact uitstraalt op gebied van communicatie
 • Je een DOE – mentaliteit hebt met een kritische blik
 • Je vlot ter taal; Nederlands en Frans bent

AANBOD

 

Een uitdaging in een groeiende KMO met een professioneel team waar persoonlijk initiatief en teamspirit wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Je wordt beloond door middel van een competitief salaris in functie van je expertise. Een glijdend uurrooster (met mogelijkheid tot 4/5), een ongedwongen sfeer en 6 extra Adv-dagen krijg je er zo bij.

Contactgegevens

Heb je interesse? Stuur je cv en motivatiebrief op:  lies.siau@eltra.be.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

04/2020- Content Marketeer

FUNCTIE

De Content Marketeer is verantwoordelijk voor het verzamelen en beheren van accurate productdata ter ondersteuning van de e-commerce activiteiten van Eltra en haar klanten.

Enerzijds ben je Dé product data specialist en verzamel je productdata van diverse bronnen en verwerk je deze tot een effectieve SEO in een specifiek softwarepakket.

Anderzijds bouw je ook mee aan de e-commerce strategie van Eltra en die van haar klanten.

De volgende taken zijn de kern van deze functie:

 • Je ondersteunt het verkoopproces door het verzorgen van een goede content. Deze content bestaat o.a. uit: commerciële teksten, technische beschrijvingen, product eigenschappen, verkoop & marketing info, afbeeldingen, video’s, handleidingen...
 • Je volgt de levenscyclus op van het product die via verschillende media (website, gedrukte catalogus …) wordt aangeboden
 • Je beheert het product Informatie Management Systeem (PIM) op een systematische en accurate wijze
 • Nauwkeurig verzamelen en ingeven van nieuwe product data behoort tot je takenpakket. Alsook die data te allen tijde up to date houden, dit houdt in exploreren van data in verschillende formaten, synchronisatiemogelijkheden met andere systemen en integratie van verschillende vormen en content
 • Je verzorgt een nauw contact met de klanten om de gewenste data aan te leveren
 • Je beheert de ‘rich content’ (360° foto’s, video’s, handleidingen, how-to guides…) die bij de product data behoort met behulp van een Digital Asset Managementsysteem (DAM)
 • Je neemt initiatieven om online campagnes op te zetten op gebied van sociale media en sponsored products. Tevens beheer je onze websites mee.
 • Je bouwt mee aan het uitbouwen van een online omgeving voor onze klanten. Hiervoor analyseer, beheer en evalueer je de beschikbare en mogelijke digitale kanalen (websites en webshops)
 • Je bouwt mee aan het digitaal marketingbeleid en de coherente online communicatie, zowel strategisch als operationeel
 • Je werkt nauw samen met je collega’s van marketing, sales en aankoop alsook heb je diverse contacten met onze klanten en leveranciers
 • Je maakt deel uit van het Marketingteam

We hebben een match als:

 • Je een eerste werkervaring hebt met content creatie en een achtergrond hebt in communicatie, marketing en/of e-commerce
 • Je beschikt over allround kennis met betrekking tot online marketing
 • Je gebeten bent door DIGITAL
 • Je een goede kennis hebt van MS-office, in het bijzonder van Excel
 • Je de klant steeds op de eerste plaats zet en initiatieven neemt om die te helpen
 • Je een volhouder bent en pas tevreden bent als je product data nauwkeurig en volgens de procedures volledig is
 • Je flexibel bent en ‘outsite de box’ denkt
 • Je in woord en geschrift goed kan uitdrukken in het Frans en Nederlands, Engels is een pluspunt

AANBOD

Een uitdaging in een groeiende KMO met een professioneel team waar persoonlijk initiatief en teamspirit wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Je wordt beloond door middel van een competitief salaris in functie van je expertise. Een glijdend uurrooster, een ongedwongen sfeer en 6 extra Adv-dagen krijg je er zo bij.

Contactgegevens

Heb je interesse? Stuur je cv en motivatiebrief op:  lies.siau@eltra.be.

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Staan hier geen openstaande vacatures? Dan zijn we niet op zoek naar een specifiek profiel.

Ben je overtuigd dat je een meerwaarde voor ons kan betekenen? Dan mag je natuurlijk steeds spontaan solliciteren.